Dag 47 / Dinsdag 23-06-2026 / Goncourt - Bouillon #405639
23 juni 2026 - Bouillon, België
We worden gewekt door kwakende kikkers en vogel geluiden.
8.10 uur Toet, Toet, de bakker.
Na het ontbijt rijden we door het Département de la Meuse.
Onderweg de gebruikelijke activiteiten van boodschappen doen en tanken.
We gaan verder richting België. Cor heeft een camperplek in Bouillon uitgezocht. Ik zeg hem daar hebben we op de heenreis ook gestaan. Verbazing maar als ik het omschrijf herinnert hij het zich weer.
Gelukkig hebben we hier ook een heerlijk koel plekje in de schaduw. We hebben een Nederlandse buurman met als reisgenoot zijn hondje. Helaas gaat het niet goed met het beestje en rijdt hij morgen terug naar Nederland. Hij gaat ervanuit dat hij afscheid moet nemen van haar. Wat verdrietig.
We lezen onze boeken weer uit en wachten tot het wat afgekoeld is om even richting het dorp te wandelen.
We komen langs een Belgisch stel. We raken aan de praat, bewonderen hun Chausson camper. Ze vragen of wij al naar de hangbrug zijn gewandeld. Het blijkt erg mooi te zijn. Zij hebben 4 uur gelopen. Het is al over zessen en moeten nog eten. Misschien is het beter om dat uit te stellen naar morgenochtend.
Even jullie geheugen opfrissen met wat foto's.
We eten, telefoneren en werken aan de blog.
Daniëlle en Jos komen aangewandeld met de hond. Jos is zo komisch, we lachen wat af.
Er volgen nog aardig wat reistips. Ik noteer ze voor hen op een vel papier. Uiteindelijk is deze aardig vol geschreven. We wisselen nog telefoonnummers uit en wensen elkaar het allerbeste toe. Wat een leuke ontmoeting weer.

Weer mooie omgevingen 🌳
Mooi weer 🌞😎👍
Hoeveel 📕 inmiddels uit?!
Veilige - terug-reis 🚐
Prachtig.
Super.
Cor 7 / Ik 4
Thanks 🫶
È come se viaggiassi con voi ciao Patrizia
Koolzaad is geel.