Dag 01 / Vrijdag 08-05-2026 / Oss - Budel

8 mei 2026 - Budel, Nederland

Dag 01 - Vrijdag 08-05-2026

Komend weekend starten we in Budel. Een gezellig weekendje samen met Jill en Toet. De ochtend begint een beetje minder, Toet heeft kans gezien om chocolade te eten. Eerst naar de dierenarts. Hij krijgt oogdruppels waar hij van gaat overgeven en een spuit voor de misselijkheid. Hij is erg van slag.

Rond 12.00 uur komen we aan op de camping en Michel ontvangt ons. We installeren de campers en gaan lunchen.

Lunch

In de middag begint de zon te schijnen en fietsen we naar het centrum van Budel, maken een rondwandeling en smullen van een ijsje. Gluten- en lactosevrij.

Kerk in Budel

Bij de Alpaca is een jonkie geboren, het blijft goed in mamma's omgeving en drinkt volop van haar melk.

Alpaca's

Eenmaal terug bij de camping heerlijk lezen en genieten van het zonnetje.

Jill en Cor

De dag vliegt voorbij. Snel is het weer tijd voor het avondeten en daarna gaan we Word Rummikub spelen, dit heb ik cadeau gekregen voor Moederdag. Ik win direct het eerste potje.

Toet ligt heerlijk bij te komen van de bewogen dag.

Toet

Jill zoekt haar minicampertje op en we kijken terug op een eerste geslaagde dag.

1. Heddy:
    8 mei 2026
    Hoi Anja en Cor! Lekker weer aan het camperen!
    Het wordt aangenaam weer in het weekend.
    Wij gaan waarschijnlijk volgende week donderdag vertrekken.
    Wat een akelig verhaal over de hond. Hopelijk gaat het nu veel beter met hem/haar.
    Veel reisplezier! 😘
  2. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Het weer is opperbest. Gisteren was Toet uit zijn doen, nu gaat het gelukkig alweer beter met hem. Jullie ook een fantastische tijd gewenst. Geniet er samen van.
  3. Bertil:
    8 mei 2026
    Wel, jullie 1e dag zit erop.
    Goede start voor een lange reisvakantie.
    Inderdaad een geslaagde dag.
    Laat er vele volgen.
    Goede reis en geniet van de natuur, zon en van de bezienswaardigheden.
  4. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Dank je wel, Bertil. We gaan ervan genieten.
  5. Jos:
    Hoi Anja en Cor,
    Veel plezier en een goeie reis!
  6. Anja en Cor:
    Super, dank je wel.
  7. Adri:
    8 mei 2026
    Hoi jongelui en kleine viervoeter.
    Die even roet in het eten gooide.
    Fijn, dat jullie van de camping en de eerste vakantie dag( en) aan het genieten zijn.
    Last er vele mogen volgen.
    Campeer ze!!!
  8. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Dat gaat helemaal goed komen. Hartelijk dank. Jullie ook een mooi weekend aan zee.
  9. Rob van den Brink:
    9 mei 2026
    Goede reis en vooral veel plezier.
  10. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Daar gaan we voor, dank je wel. Groetjes aan Erna.
  11. Jan:
    9 mei 2026
    Jullie zijn ook weer onderweg? Geniet er van. Wij gaan jullie weer volgen.
  12. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Gezellig, reis lekker mee. Bedankt.
  13. Jan Paalvast:
    Heel veel plezier. Geniet ervan 😃
  14. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Gaan we doen, dank je wel.
  15. Jan:
    Goedemorgen

Weer veel plezier samen.
    Welke rondreis wordt het deze keer ?

Groet

Jan de Beer
  16. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    We gaan ervan genieten. Weekendje in Nederland en dan naar Italië.
  17. Emmy van dee veerdonk:
    9 mei 2026
    Jullie zijn dus al vertrokken .
    En zo te horen een geslaagde dag.De start was wat minder maar Toet heeft even lekker kunnen snoepen.En jullie hebben het moederdag kado al goed gebruikt.
    Een mooie vakantie.
  18. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Ja, dat was wel even spannend. Honden mogen geen chocolade,maar hij is weer de oude vertrouwde Toet. Leuk spel voor Wordfeuders. Dank je wel.
  19. Margreet Oey:
    9 mei 2026
    Wat heerlijk, jullie staan aan het begin van vast weer een heel fijne , mooie, verrassende vakantie trip!

Veel plezier en ik geniet weer mee op afstand..
  20. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Leuk Margreet dat je weer van de partij bent. Geniet gezellig mee. Dank je.
  21. Miranda:
    Veel plezier en een dikke knuffel voor Toet 🐾
  22. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Dank je. Dat laat hij heerlijk over zich heen komen.
  23. Elly:
    9 mei 2026
    Het weer is er goed op. Geniet van elkaar. Zo leuk dat Jill en toet met haar camper erbij is. Wel een sterk contrast met die van jullie op de foto, maar ik heb het van binnen gezien. Prachtig. Het is zo knus en prachtig ingericht. Ik wens jullie allen veilige kilometers.
    Hoe gaat het met Toet. Weer vanouds?
  24. Anja en Cor:
    9 mei 2026
    Ja, verschil moet er zijn. Ze heeft haar eigen huisje op wielen. We doen voorzichtigheid en rustig aan. Toet is weer helemaal gezellig.
  25. Thom:
    9 mei 2026
    Ik hoop dat Jill echt kan genieten van haar campertje. En wat leuk om samen op pad te zijn.
  26. Anja en Cor:
    10 mei 2026
    Dat doet ze zeker. Gezellig zo saampjes.
  27. Monique:
    Veel plezier samen!
  28. Anja en Cor:
    Thanks
  29. Marga:
    9 mei 2026
    Fijne vakantie Anja en Cor 😃 Ik kijk weer uit naar de verhalen en mooie foto’s.
  30. Anja en Cor:
    10 mei 2026
    Dank je wel. Reis gezellig mee en de hartelijke groetjes aan Wim. Mooie zondag.
  31. Ingrid Berrevoet:
    16 mei 2026